Dersin İçeriği | Yiyecek-içecek işletmelerinin organizasyon yapısı, yiyecek-içecek işletmelerinde çalışan personelin görev tanımları ve sorumlulukları, yiyecek-içecek işletmelerinde yemek kartı ve fiyatlama yöntemleri, yiyecek-içecek işletmelerinde kasa servis ve mutfak arasındaki ilişkiler, yiyecek-içecek işletmelerinde hesap sistemleri, yiyecek-içecek işletmelerinde ön hazırlık çalışmaları, yiyecek-içecek işletmelerinde servis yöntemleri, yiyecek-içecek işletmelerinde servis çeşitleri; kahvaltı servisi, Alakart servis, Tabldot servis, Ziyafet servis, Açık 'Büfe servis, Oda servisi, yiyecek-içecek işletmelerinde müşteri masasındaki çalışmalar, yiyecek-içecek işletmelerinde servis edilen içki çeşitleri. Klasik ve Modern Fransız Servisi, İngiliz Servisi (Gümüş Servisi), Servis Çeşitleri; Amerikan ve Rus Servisi; Kahvaltı ve Açık Büfe Servisi, Restoranlarda Servis Akışı, |