of0
Export
ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ
PROGRAM DERS BİLGİ PAKETİ
DERS İÇERİĞİ
Bölüm
Yalvaç Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği
DERS BİLGİLERİ(Revizyon Tarihi:21.03.2019 13:23:00)
Ders Kodu
Ders Adı
Kredi Teorik+ Uygulama (Saat)
Kredi Toplam
AKTS
Yarı Yılı
TRM-228
Turizm Tesislerinde Uygulamalar ll
4,0
2,0
5,0
4. Yarıyıl
Dersin Dili
Türkçe
Ders Düzeyi
ÖNLİSANS TYYÇ:5.DÜZEY EQF-LLL:5.DÜZEY QF-EHEA:KISA DÜZEY
Dersin Türü
Zorunlu
Dersi Verenler
Şenay DEMİR
Dersin Yardımcıları
 
Ofis Yeri
 
E-Posta
 
Ofis Görüşme Saatleri
 
İş Telefonu
 
Dersin Amacı/Hedefleri
Turizm tesislerinde çalışabilmek için gerekli beceri ve tecrübeyi edinir.
Dersin İçeriği
Genel alanların temizliği
Bulaşıkhane işlemleri
Mutfak oryantasyonu
Restoran oryantasyonu
Kahvaltı servisi
Kokteyl hazırlığı
Önkoşul Dersleri
 
Dersi İşleyiş Yöntemi
Yüz Yüze
DERSİN KATEGORİSİ
Dersin Kategorisi (Genel)
Katkı Düzeyi (%)
Temel/Alana Özgü Mesleki Ders
 
Uzmanlık/Program Dersi
 
Matematik ve temel bilimler
 
Genel Eğitim
 
Destek Dersi
 
Beceri, İletişim ve Yönetim Becerileri Dersi
 
Aktarılabilir Beceri Dersi
 
DERSİN KAZANIMLARI(Revizyon Tarihi:28.12.2019 10:36:00)
DK1
Mutfak ve bar alanında edindiği bilgi ve becerileri kullanır.
DK2
Servis alanında edindiği bilgi ve becerileri kullanır.
DK3
Misafir karşılama, uğurlama alanında edindiği bilgi ve tecrübeleri kullanır.