Her Öğrenci için, öğrenci iş yükü Dönemlik 30 AKTS , Yıllık 60 AKTS Kredisi olmalıdır.
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü Ulusal Kredi AKTS Print
1. Sınıf Güz Dönemi (1. Yarıyıl)
ASC-4101
Pişirme Yöntemleri I
Zorunlu 4,5 8 Yazdır
ASC-4103
Hijyen Sanitasyon
Zorunlu 2 2 Yazdır
ASC-4105
Mutfak Sanatlarına Giriş
Zorunlu 3 4 Yazdır
ASC-4107
Mutfak Kalite Yönetimi
Zorunlu 2 2 Yazdır
ASC-4109
Genel Turizm
Zorunlu 3 3 Yazdır
ASC-4111
Yiyecek İçecek Servisi
Zorunlu 2,5 3 Yazdır
ASC-4113
Soslar
Zorunlu 2 2 Yazdır
ASC-4115
İşçi Sağlığı Güvenliği ve Mevzuatı
Zorunlu 2 2 Yazdır
ING-3000
İngilizce
Zorunlu 4 4 Yazdır
Yarıyıl Akts Toplamı25,0030,00
1. Sınıf Bahar Dönemi (2. Yarıyıl)
ASC-4102
Pişirme Yöntemleri II
Zorunlu 4,5 8 Yazdır
ASC-4104
Soğuk Mutfak
Zorunlu 4 5 Yazdır
ASC-4106
Dünya Mutfakları
Zorunlu 4 5 Yazdır
ASC-4150
Menü Planlama
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-4152
Ziyafet Mutfağı
Seçmeli 2,5 3 Yazdır
ASC-4154
Mutfak Çeşitleri
Seçmeli 2,5 3 Yazdır
ASC-4156
Mesleki İngilizce I
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-4158
Mutfak Yönetimi
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-4160
Mutfak Ürünleri
Seçmeli 2,5 3 Yazdır
ASC-4162
Dosyalama ve Arşivleme
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-4164
Pastacılık ve Ekmekçilik
Seçmeli 2,5 3 Yazdır
ASC-4166
İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku
Seçmeli 3 3 Yazdır
Yarıyıl Akts Toplamı24,5030,00
2. Sınıf Güz Dönemi (3. Yarıyıl)
ASC-4201
Yöresel Mutfaklar
Zorunlu 5,5 7 Yazdır
ASC-4203
Pastane Ürünleri
Zorunlu 5 7 Yazdır
ASC-4205
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrol
Zorunlu 3 4 Yazdır
UOS-3000
Üniversite Ortak Seçmeli I
Zorunlu 2 3 Yazdır
ASC-4251
Yemek Stistliği ve Fotoğrafçılık
Seçmeli 2,5 3 Yazdır
ASC-4253
Yiyecek İçecek Endüstrisinde Yeni Trendler
Seçmeli 2,5 3 Yazdır
ASC-4255
Mesleki İngilizce II
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-4257
Özel Mutfak
Seçmeli 2,5 3 Yazdır
ASC-4259
Balık Yemekleri
Seçmeli 2,5 3 Yazdır
ASC-4261
Gösteri Servisi
Seçmeli 2,5 3 Yazdır
ASC-4263
Konukla İletişim
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-4265
Türk Mutfağı
Seçmeli 2,5 3 Yazdır
GNC-002
Gönüllülük Çalışmaları Dersi
Seçmeli 2 4 Yazdır
Yarıyıl Akts Toplamı25,5034,00
2. Sınıf Bahar Dönemi (4. Yarıyıl)
ATA-3000
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
Zorunlu 4 4 Yazdır
MYO-3010
İşletmede Mesleki Eğitim
Zorunlu 15 15 Yazdır
MYO-3014
Kurum Stajı
Zorunlu 0 8 Yazdır
TUR-3000
Türk Dili
Zorunlu 4 4 Yazdır
Yarıyıl Akts Toplamı32,0040,00
Toplam107,00134,00
      
Üniversite Ortak Seçmeli Dersleri
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü Kredi AKTS Print
Yalvaç Meslek Yüksekokulu
BAS-804
Sigortacılık Ürünleri
Seçmeli 2 3 Yazdır
BYA-815
Küreselleşme
Seçmeli 2 3 Yazdır
HIT-802
Kurum Kültürü
Seçmeli 2 3 Yazdır
MYO-801
İşaret Dili
Seçmeli 2 3 Yazdır
MYO-801
İşaret Dili
Seçmeli 2 3 Yazdır
MYO-803
Girişimcilik
Seçmeli 2 3 Yazdır
MYO-803
Girişimcilik
Seçmeli 2 3 Yazdır
MYO-803
Girişimcilik
Seçmeli 2 3 Yazdır
MYO-803
Girişimcilik
Seçmeli 2 3 Yazdır
MYO-803
Girişimcilik
Seçmeli 2 3 Yazdır
MYO-803
Girişimcilik
Seçmeli 2 3 Yazdır
MYO-803
Girişimcilik
Seçmeli 2 3 Yazdır
MYO-803
Girişimcilik
Seçmeli 2 3 Yazdır
MYO-803
Girişimcilik
Seçmeli 2 3 Yazdır
PAZ-802
Satışçı Eğitimi
Seçmeli 2 3 Yazdır
TRM-802
Turizm Coğrafyası
Seçmeli 2 3 Yazdır
      
Bölüm Başkanı : Prof. Dr. ÖMER KÜRŞAD TÜFEKÇİ  
e-mail : 0mertufekci@isparta.edu.tr  
Telefon : 02464414334  
Fax : 02464414646  
AKTS Koordinatörü : Öğr. Gör. İPEK ÜNAL  
e-mail : arifcetin@isparta.edu.tr  
Telefon : 02464414334  
Fax : 02464414646  
Adres : Yalvaç Meslek Yüksekokulu  
Genel Bilgi : -  
Edinilen Ünvan : Aşçılık Meslek Elemanı  
Yeterlilik Düzeyi : -  
Kabul Koşulları : -  
Önceki Öğrenmenin Tanınması İçin Özel Düzenlemeler(Yatay Geçiş,Dikey Geçiş v.s.) : -  
Yeterlilik Zorunlulukları ve Yönetmeliğe Uygunluk : Ulusal yeterlilik sistemi üç Bolonya süreci seviyesini içerebilir (ya da orta seviye yeterlilikleri) (örneğin kısa süreç olan ilk süreç). Bu seviyeler üniversitelere belirlli yeterlilikleri yapılandırmayı ve yeterlilik vasıtasıyla ilerlemek üzere düzenlemeye izin verir. Türkiye’de yeterlilik zorunlulukları ve yönetmeliğe uygunluk YÖK tarafından belirlenir.  
Programın Hedefleri : -  
Örneklerle Mezunlar İş Profilleri : -  
Başka Çalışmalara Geçiş İmkanı : -  
Programın Amaçları : -  
Sınav Ve Değerlendirme Kuralları : -  
Mezuniyet Koşulları : -  
Programın Türü(Tam zamanlı, Yarı zamanlı, Uzaktan Öğretim) : -