Her Öğrenci için, öğrenci iş yükü Dönemlik 30 AKTS , Yıllık 60 AKTS Kredisi olmalıdır.
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü Kredi AKTS Print
Sınıf : 1/Dönemi : 1
ASC-3101
Pişirme Yöntemleri I
Zorunlu 5 8 Yazdır
ASC-3103
Hijyen Sanitasyon
Zorunlu 2 2 Yazdır
ASC-3105
Mutfak Sanatlarına Giriş
Zorunlu 3 4 Yazdır
ASC-3107
Mutfak Kalite Yönetimi
Zorunlu 2 2 Yazdır
ASC-3109
Genel Turizm
Zorunlu 3 3 Yazdır
ASC-3111
Yiyecek İçecek Servisi
Zorunlu 3 3 Yazdır
ASC-3113
Soslar
Zorunlu 2 2 Yazdır
ASC-3115
İş Sağlığı Güvenliği ve Mevzuatı
Zorunlu 2 2 Yazdır
ING-3000
İngilizce
Zorunlu 4 4 Yazdır
Yarıyıl Akts Toplamı26,0030,00
Sınıf : 1/Dönemi : 2
ASC-3102
Pişirme Yöntemleri II
Zorunlu 5 8 Yazdır
ASC-3104
Soğuk Mutfak
Zorunlu 5 5 Yazdır
ASC-3106
Dünya Mutfakları
Zorunlu 5 5 Yazdır
ASC-3150
Menü Planlama
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-3152
Ziyafet Mutfağı
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-3154
Mutfak Çeşitleri
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-3156
Mesleki İngilizce I
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-3158
Mutfak Yönetimi
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-3160
Mutfak Ürünleri
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-3162
Dosyalama ve Arşivleme
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-3164
Pastacılık ve Ekmekçilik
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-3166
İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku
Seçmeli 3 3 Yazdır
Yarıyıl Akts Toplamı27,0030,00
Sınıf : 2/Dönemi : 1
ASC-3201
Yöresel Mutfaklar
Zorunlu 6 7 Yazdır
ASC-3203
Pastane Ürünleri
Zorunlu 6 7 Yazdır
ASC-3205
Yiyecek İçecek Maliyet Kontrolü
Zorunlu 3 4 Yazdır
UOS-3000
Üniversite Ortak Seçmeli I
Zorunlu 2 3 Yazdır
ASC-3251
Yemek Stilistliği ve Fotoğrafçılık
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-3253
Yiyecek İçecek Endüstrisinde Yeni Trendler
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-3255
Mesleki İngilizce II
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-3257
Özel Mutfak
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-3259
Balık Yemekleri
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-3261
Gösteri Servisi
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-3263
Konukla İletişim
Seçmeli 3 3 Yazdır
ASC-3265
Türk Mutfağı
Seçmeli 3 3 Yazdır
Yarıyıl Akts Toplamı26,0030,00
Sınıf : 2/Dönemi : 2
ATA-3000
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
Zorunlu 4 4 Yazdır
MYO-3000
İşyeri Eğitimi
Zorunlu 4 4 Yazdır
MYO-3001
İşyeri Eğitimi Uygulamaları
Zorunlu 7 10 Yazdır
MYO-3004
Kurum Stajı (Aşçılık)
Zorunlu 0 8 Yazdır
TUR-3000
Türk Dili
Zorunlu 4 4 Yazdır
Yarıyıl Akts Toplamı19,0030,00
Toplam98,00120,00
      
Üniversite Ortak Seçmeli Dersleri
Ders Kodu Ders Adı Ders Türü Kredi AKTS Print
Eğirdir Meslek Yüksekokulu
ASC-802
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
Seçmeli 2 3 Yazdır
BYA-801
Etkili ve Güzel Konuşma
Seçmeli 2 3 Yazdır
GDA-801
Yöresel ve Fonksiyonel Gıdalar
Seçmeli 2 3 Yazdır
IKY-808
Kariyer Planlama
Seçmeli 2 3 Yazdır
PSB-801
Ekoturizm
Seçmeli 2 3 Yazdır
TRM-801
Turizme Giriş
Seçmeli 2 3 Yazdır
      
Bölüm Başkanı : Öğr. Gör. HÜSEYİN DUMAN  
e-mail : -huseyinduman@sdu.edu.tr  
Telefon : -02463116661  
Fax : -02463116394  
AKTS Koordinatörü : Öğr. Gör. HÜSEYİN DUMAN  
e-mail : -huseyinduman@sdu.edu.tr  
Telefon : -02463116661  
Fax : -02463116394  
Adres : -Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 32500 Eğirdir / Isparta  
Genel Bilgi : -  
Edinilen Ünvan : Aşçılık Meslek Elemanı  
Yeterlilik Düzeyi : -  
Kabul Koşulları : -  
Önceki Öğrenmenin Tanınması İçin Özel Düzenlemeler(Yatay Geçiş,Dikey Geçiş v.s.) : -  
Yeterlilik Zorunlulukları ve Yönetmeliğe Uygunluk : Ulusal yeterlilik sistemi üç Bolonya süreci seviyesini içerebilir (ya da orta seviye yeterlilikleri) (örneğin kısa süreç olan ilk süreç). Bu seviyeler üniversitelere belirlli yeterlilikleri yapılandırmayı ve yeterlilik vasıtasıyla ilerlemek üzere düzenlemeye izin verir. Türkiye’de yeterlilik zorunlulukları ve yönetmeliğe uygunluk YÖK tarafından belirlenir.  
Programın Hedefleri : -  
Örneklerle Mezunlar İş Profilleri : -  
Başka Çalışmalara Geçiş İmkanı : -  
Programın Amaçları : -  
Sınav Ve Değerlendirme Kuralları : -  
Mezuniyet Koşulları : -Tüm teorik ve uygulamalı dersleri ve zorunlu staj çalışmalarını başarı ile tamamlamak  
Programın Türü(Tam zamanlı, Yarı zamanlı, Uzaktan Öğretim) : -  
Ders-Program Öğrenme Çıktıları
Ders PÇ1 PÇ2 PÇ3 PÇ4 PÇ5 PÇ6 PÇ7 PÇ8 PÇ9 PÇ10 PÇ11 PÇ12 PÇ13 PÇ14 PÇ15
Mutfak Kalite Yönetimi 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Genel Turizm 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Yiyecek İçecek Servisi 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Soslar 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İş Sağlığı Güvenliği ve Mevzuatı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
İngilizce 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Pişirme Yöntemleri I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Hijyen Sanitasyon 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Mutfak Sanatlarına Giriş 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Dünya Mutfakları 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Soğuk Mutfak 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Pişirme Yöntemleri II 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Menü Planlama 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Ziyafet Mutfağı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Mutfak Çeşitleri 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Mesleki İngilizce I 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0